dijous, 5 de març de 2009

Temps era temps...


La Kima va néixer un dia de primavera...
De ben petita ja li agradava riure, però sobretot les històries que li explicava la seva àvia Rita, d'aquí la seva passió pels contes!
En la seva narració l'oralitat va acompanyada d'altres formes d'expressió. Els contes que ofereix són educatius, pedagògics i amb valors...
 ...si voleu passar una bona estona escoltant les històries de la Kima, netegeu-vos les orelles, obriu bé els ulls que arriben els contes carregats de sorpreses!
---------------------------------------

SESSIONS DE CONTES


Contes Màgics i de Colors: Contes amb missatge, educatius que afavoreixen la imaginació i la màgia. Permeten la reflexió en valors com la valentia, la bondat, l'essència de les petites coses, l'aventura... Duració aprox 40'.

Contes del Món: Contes d'altres ciutats, països, continents, coneixarem altres cultures, llocs meravellosos i diferents...viatgarem pel Tíbet, Uruguay, l'Amazones, Àfrica...vine agafem la maleta i fem la volta al món!! Duració aprox. 40'.

Contes d'elefants: Tres contes com "Rosa Caramel", "L'elefant encadenat" i "Prohibida l'entrada als elefants" on aprenem valors com la amistat, la autoestima i la valentia. Duració aprox 40'.


Rondalles Catalanes: Contes d'arreu de Catalunya, histories meravelloses que ensenyen valors. Visitarem el castell de la princesa de la mel, coneixarem les fades del llac de Banyoles i moltes sorpreses més...!! Duració 40 minuts.

...I MOLTES SESSIONS MÉS!!!

-----------------------------------------------


TALLERS

Conteterapia i la descoberta a través dels contes: Mitjantçant narracions de contes treballarem les emocions, la comunicació i l'expressió. També es treballen valors que ajudin a l'infant al seu desenvolupament integral com a persona. El conte es converteix en l'eina terapeutica per sanar emocions. Activitat adreçada a nens/es d'entre 3 a 10 anys.

Contes&ioga i tallers en família: A partir de contes ens aproparem al món del ioga amb postures sencilles i fàcils, a partir de jocs, treballarem l'equilibri, desenvoluparem els sentits i conectarem ambles nostres emocions. Activitat adreçada a nens/es d'entre 5 a 12 anys.
  
 Contes x la PAU: Tallers i Contes per educar en la Pau i en la No-violència, col.laboració amb l'Associació "ATTA" Alimenta también tu alma.
--------------------------------------------


FORMACIÓ

-Conteterapeuta formada a la Associació Iberoamericana de Cuentoterapia (AICU) www.cuentoterapia.com

-Tècnic Auxiliar de Biblioteca a l'Escola MasterD.


-Formada en Ioga per nens a Cuentiños amb Lisa Howe, www.yogacuentos.com apropar el ioga als infants a través dels contes. 
Membre de l'Associació Ioga a l'escola   www.iogaalescola.com

-La Kima ha rebut formació de teatre, moviment gestual i clown a l'Escola el Timbal a Bcn.

-Ha sigut alumna de l'Escola de Circ Rogelio Rivel a l'Ateneu Popular de 9barris.

-Ha fet tallers de clown a l'Escola de Teatre la Riereta a Bcn.

-Formació i tallers a l'Escola Multi-Art fent manualitats d'artesania tèxtil entre d'altres.

-Alumna de l'Escola de Ioga Golden Temple Academy fent tallers regulars de kundalini ioga. www.yogakundalini.esTallerista de tècniques de circ, teatre i contes&ioga en diferents Escoles, Centres Socials i Instituts.


La Kima ha participat a la XIIIa i XIVa Marató de Contes de l'Hospitalet.

Sessions de contes a Centres Cívics i a les Biblioteques de Barcelona i Maresme.

Dissabtes de Conte al Corte Inglés de Can Dragó, Sabadell, Portal de l'Àngel, Cornellà i Tarragona.


La Kima és la conta contes de la Fundació Vicente Ferrer, fent actuacions en diferents actes explicant contes de l'Índia.

Ha participat explicant Contes del Circ al FLIIC Festival de Literatures i Arts Infantil i Juvenil (www.flic.cat) dedicat al món del Circ.

Ha participat al Festival Fes+Chapeau festival de circ, teatre i dansa de carrer a St. Pere de Ribes.Sant Jordi a la Virreina

Sant Jordi a la Virreina

Contes del Món

Contes del Món

Contes a les places

Contes a les places

Benvinguts...

Benvinguts...

Taller ioga&família

Taller ioga&família

Contes del món

Contes del món

Contes a Bateau Lune

Contes a Bateau Lune

Contes a Bateau Lune

Contes a Bateau Lune

Tallers Esplai Lulabay

Tallers Esplai Lulabay

Taller mandales

Taller mandales

Kimeta la titella trapella...

Kimeta la titella trapella...